Mahayana treatment

Reinigende en helende krachten

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen tussen China en India, waar het vanaf de 17e eeuw tot een aantal jaren geleden toegang verboden was voor buitenlanders. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

De Mahayana monniken reisden een lange en gevaarlijke weg naar de Tiger Nest Tempel alwaar zij mediteerden. De eigenlijke reis startte echter al met de Mahayana Treatment. Een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij het lichaam werd gemasseerd met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout.

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke Treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan..

60 minuten

  • Fluweelzachte reiniging van de rug en de achterzijde van de benen met de warme, mystieke Mani Stones.
  • Massage van de rug en de achterzijde van de benen op Bhutaanse wijze met verwarmde Mani Stones
  • Weldadige crèmepakking van de achterzijde van de benen en de rug

90 minuten

  • Fluweelzachte reiniging van de armen, handen en het decolleté, de rug en de achterzijde van de benen met de warme, mystieke Mani Stones.
  • Massage van armen, handen en het decolleté, de rug en de achterzijde van de benen op Bhutaanse wijze met verwarmde Mani Stones
  • Weldadige crèmepakking van de achterzijde van de benen en de Rug. De meest veelzijdige praktijk voor massage, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging.