Lycon Lycotec Wax

LYCOtec is de nieuwste aanwinst van Lycon. Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax. Met titanium dioxide, super smooth, zeer elastisch en breekt niet tijdens het verwijderen en dus zeer geschikt voor gezicht en de zeer gevoelige huid. Wordt aangebracht op lage temperaturen. LYCOTec verwijdert moeiteloos haar vanaf 1 mm haarlengte. Voor een professionele en vrijwel pijnloze waxervaring. Zeer geschikt voor gezicht en de zeer gevoelige huid.

Lycon hot wax

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. En wat te denken van de unieke Active GOLD Hot Wax? Deze is ongelofelijk sterk en bevat de verzachtende voordelen voor je huid van kamille. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze!

Lycon strip wax

Superzacht, snel en toch stevig!

De beroemde en super zachte Strip Wax van LYCON zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid. De professionele stripharsen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd.

Lycojet & eyebrow wax

Ook de kleinste haartjes weg; geen pincet meer nodig!

De sensationele en technologisch unieke JET wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax! Geen pincet meer nodig! LycoJET verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet, voor een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel! Op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de crème de la crème onder de waxen. *NEW* Met dezelfde sterkte als de lycojet maar met toevoeging van verzorgende en beschermende Calendula en kamille. Perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen!